Min upplevelse av healing

God morgon och välkomna till både ett nytt inlägg och en ny vecka. Jag tänkte rivstarta den här veckan genom att skriva ett inlägg om en behandling inom healing i Vänersborg som jag var på för någon vecka sedan. Företaget jag vände mig till för den här behandlingen heter Kundaliniyoga Uddevalla, därför kommer jag även prata en del om dem i det här inlägget.

Mitt liv är allt annat än lugnt och rogivande, både mitt jobb och mina nöjen medför en stress och spänning i min kropp. Både med jobbet och på min fritid spenderar jag mycket tid på resande fot, både långa och korta resor genomförs med jämna mellanrum. Som ni hör har jag ett ganska hektiskt liv som konstant är i full fart. Tidigare har jag försökt gå på massage för att få en lite lugnare stund i vardagen, det är dock inte en behandling som fungerar bra för mig. Efter det har jag sökt vidare efter andra behandlingar som kan hjälpa mig att hitta lugn och avslappning så att jag slipper känna av konstant stress. Det tog inte lång tid innan jag hittade det här företaget och deras behandlingar inom healing i Vänersborg, jag tog mig tiden för att läsa på om healing för att se om det var en behandling som kunde hjälpa mig i min livssituation. Efter det valde jag att ge dem och deras behandling en chans, jag kände ganska fort att det här var en behandling som fungerade bättre än bra för mig. Mitt besök hos dem medförde ett lugn som jag tidigare inte känt, stressen jag upplevt innan var som bortblåst. Jag kan numera spendera hur mycket tid som helst på jobb, resor och andra nöjen tack vare denna behandling inom healing i Vänersborg.

Du gillar kanske också...